Slaný koláč

5. října 2013 v 17:23 | Maggie |  ♥FOOD♥
Ahojky tak konečně už je sobota včerejšek byl k nevydržení!!! První 2 hodiny jsem měli plavání a to je normálně tak v 3 nebo 4 a my ho máme teď a pak strašně nudný hodiny :/ !!! Tak ale je už sobota KONEČNĚ ♥

Recept v CELÉM ČLÁNKU

Tak už ale k receptu:

2 lžíce rajčatové pasty
1 stroužek česneku, prolisovaný
380 g listového těsta, rozváleného
125 g mozzarel, natrhané na kousky
100 g žampiónů, nakrájených na plátky (když namáte rádi nebo je zrovna namáte tak nemusíte my dáváme i rajčata)
1 cuketa, nakrájená na tenká kolečka
1 lžíce olivového oleje + 2 lžičky sušeného oregana
mořská sůl a čerstvě mletý pepř na dochucení

Troubu zahřejete na 220 °C, horkovzdušnou na 200 °C. Smíchejte rajčatovou pastu a česnek. Těsto dejte na plech a označte si vrypem obdelník zhruba jeden centimetr od okraje. Těsto uvnitř obdelníku propíchejte vidličkou, pak potřete rajčetovou směsí.Pokryjte sýrem, houbami a cuketou, zakapejte olivovým olejem, posypte oreganem, lehce osolte a opepřete. Pečte 20 min. aby se těsto zvedlo a zezlátlo.
Obrázek je vyfovený od nás takže NEKOPÍROVAT !!!
Recept je z časopisu : Apetit
 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Sydney Sydney | E-mail | Web | 5. října 2013 v 17:33 | Reagovat

Jéj plávanie :) Fúha už je to dlho čo som nebola ani len na plávaní, ale vôbec sa mi nechce. Ja sa teším teraz na štvrtok na telesnú, dúfam že si zahráme bedbinton, ktorý patrí k mojím najobľúbenejším športom vôbec :) Ale škoda že je viac menej obmedzené na ročné obdobie.

Po prečítaní vidím že je urobený z lístkového cesta. Veľmi tomuto cestu nefandím, pretože sa vždy hrozne trúsi ale môže to zas chutiť dobre! :) Je to skôr ako predjedlo. Zasýti to vôbec? :)

No toto! Dokonca máme ešte aj doma cuketu a mamina sa dnes pýtala čo s ňou. Ale lístkové cesto. Hm.. :(
Moc sa teším na ďalšie články, ktoré pribudnú do tejto rubriky :)

2 Maggie Maggie | Web | 5. října 2013 v 17:55 | Reagovat

[1]:Já bedbinton mám také moc ráda a zasití to hodně je to skoro jako pizza ale je to z toho listového těsta které se používá na  koláče :)

3 El.Michelle El.Michelle | Web | 5. října 2013 v 21:25 | Reagovat

Cuketa, žampióny, mozzarela.. to miluji! :)

4 Haney | @hanchuleta | CREEPER Haney | @hanchuleta | CREEPER | Web | 6. října 2013 v 8:57 | Reagovat

uaaaaaaaa, mnamn mnam.
Tak hrozně mě štve, že si to nemůžu udělat. Naše domácnost bez trouby mi to prostě kazí. Achjoo. Miluju tohle jídlo <3

5 KATE KATE | Web | 6. října 2013 v 9:32 | Reagovat

Mm, to vypadá dobře :-) Jinak máš moc hezký blog ;-)

6 Amber Amber | Web | 6. října 2013 v 13:10 | Reagovat

Něco podobného si doma děláme a je to naprosto skvělý! :D  ;-)
Promiň, že ti to píšu až teď, do Affs tě beru. Úplně jsem zapomněla, že si se zapisovala, mám toho teď hodně, tak ještě jednou promiň...

7 Fleur Fleur | Web | 6. října 2013 v 18:05 | Reagovat

Neviem... či by som sa do toho pustila. Neak to vyzerá zvlášne. Ale čo viem možno to chutí výborne. Ja sósobne niesom fanušík domácivh koláčov radšej si dám v dobrej kaviarničke neaký dobrý kvalitný koláč. A listkové cesto mám rada ale mamina to nepečie pretože s ním trúsime. :)

8 ×Ani× ×Ani× | Web | 7. října 2013 v 17:11 | Reagovat

nemam taketo jedla moc rada ale kebyze mi to niekto spravi tak by som si dala ale inak som na to leniva.. :D

9 littledarliiiiing littledarliiiiing | Web | 7. října 2013 v 18:50 | Reagovat

vypadá to luxusně :))

10 H. H. | Web | 9. října 2013 v 20:01 | Reagovat

Tak to vypadá dost dobře :O

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama